Hotels in San Sebastián

In San Sebastián vind je een variëteit aan hotels, van modern tot boetiek. Het is geen grote stad, dus al snel zit je centraal en dicht bij de baai en de stranden van deze sfeervolle stad. Hieronder een selectie van aan te raden hotels en accommodaties in San Sebastián:

Hotels  ★★★★★ 

María Cristina, a Luxury Collection Hotel

Dit is het meest luxueuze vijfsterren hotel in San Sebastián. Tijdens het jaarlijkse San Sebastián Film Festival verblijven de internationale acteurs en actrices in dit elegante hotel uit 1912.

Hotels  ★★★★

Hotel Villa Soro

Voor de romantici onder ons, Hotel Villa Soro is een fantastische locatie om te overnachten in San Sebastián! Je verblijft in een prachtig klassiek gebouw waarvan de hotelkamers zijn voorzien van alle luxe en gemakken. Het is iets buiten het centrum gelegen op een rustige locatie, maar nog steeds op loopafstand van het Kursaal Concert en Conferentiecentrum.

Hotel de Londres y de Inglaterra

Dit 19e-eeuwse hotel kijkt direct uit op de ‘Concha Baai’ en de stijlvolle promenade van San Sebastián. Zeer centraal gelegen en bij een verblijf in dit hotel krijg je ook nog eens korting op de ‘La Perla Spa’, direct voor het hotel gelegen aan strand.

Mercure Monte Igueldo

Voor het beste uitzicht over San Sebastián en omgeving ga je naar het hotel Mercure Monte Igueldo, op de top van de Monte Igueldo heuvel.

Lasala Plaza Hotel

Verblijf je liever in het oude stadscentrum van San Sebastián, dan is het viersterren Lasala Plaza Hotel een prima keuze!

Axel Hotel San Sebastián

Geen zin in drukte van kinderen om je heen? Boek dan je verblijf in dit comfortabele Adults Only hotel. Prima centraal gelegen op 5 min. afstand van de baai.

Hotels  ★★★

Sercotel Hotel Europa

Dit comfortabele hotel in de klassieke Belle Époque-stijl is erg centraal gelegen in de stad en binnen 4 minuten loopafstand van de Concha Baai en de promenade van San Sebastián.

Hotel Niza

Direct gelegen aan de promenade van de Concha Baai, Hotel Niza biedt je een prima verblijf aan in kamers met uitzicht op zee en zeer centraal gelegen.

Sercotel Codina

In het westelijke gedeelte van San Sebastián, vlakbij Monte Igueldo, ligt het Sercotel Codina. Dit hotel is iets goedkoper vanwege de ligging iets verder van het centrum, maar is nog steeds een prima locatie als je iets rustiger wilt zitten en toch dichtbij het strand!

Hotels  ★★

La Galería

Een parel van een hotel waar je de beste deal vindt in San Sebastián. Je verblijft in een historisch, klassiek gebouw, op slechts 5 min. lopen van de Concha Baai en vlak naast Monte Igueldo. Een prachtige accommodatie voor een prima prijs!

Hotel Villa Victoria By Intur

Dit is moderne hotel is zeer centraal gelegen, op 2 min. van de baai en 5 min. lopen van het historisch centrum. De ideale locatie voor een zeer goede prijs.

Casual del Jazz San Sebastián

Dit is een leuk hotel dat geïnspireerd is door jazz en dat vind je in terug in de modern ingerichte hotelkamers. Het hotel ligt zuidelijker in de stad aan de rivieroever, wat het een rustigere locatie maakt. Toch ben je op 20 min. loopafstand van het centrum en het strand.